Hakkımızda
Yönetim Politikamız

Kurumsal vizyon ve misyon ifadesinde hareketle hizmetlerimizin kalitesini belirleyen en önemli göstergesi müsteri memnuniyeti ve sürekliligidir.
Bu dogrultuda;

hizmeti veren kadrolarimizin istihdam asamasindan baslayarak is kariyerleri boyunca müsterinin memnuniyetini saglayici yönde ihtiyaç duyabilecekleri tüm bilgi, beceri ve davranislari kazandirmak ve gelistirmek, müsterilerimize ilk görüsmeden baslayarak, tekliften hizmet sonrasi iletisime kadar tüm sürecin etkiligini saglayacak bilgi iletisim alt yapisini tesis etmek.

hizmet kalitesi politikamizdir.

hizmetin zamaninda ve ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte tamamlanmasi için uluslararasi kabul gören normlarda proje yönetimi bilgi ve becerisine sahip olmak
fayda maliyet perspektifinde hem rekabetçi hem de hizmetin tam karsiligi olabilecek bir fiyatlandirma politikasi gelistirerek müsteriler nezdinde tercih edilir olmak.
müsterilerden gelen geri bildirimler,degisim dinamikleri ve projelerden elde edilen deneyimler sonucu tespit edilen potansiyel iyilestirme alanlari üzerine odaklanarak sürekli iyilestirmeyi kurumsal kültür haline dönüstürmek

Proteks Bilisim Teknolojileri